Рецепт “Вонтони з маринованою м’ясною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
На 40 виробів:
Для тесту:
❯ 300 г борошна
❯ 200 мл води
❯ 3 ст. л. рослинної олії
Для начинки:
❯ 400 г рубаної свинячої грудинки
❯ 100 г рубаної цибулі-порею
❯ 300 г білокачанної капусти
❯ 40 г свіжо рубаного імбиру
❯ 1 ч. л. солі
❯ 1 ст. л. цукру
❯ 1 ст. л. соєвого соусу
❯ 1 ст. л. рослинної олії
Крок 1
Борошно просіяти в глибоку миску і, вливаючи тонким струмком воду та масло, руками вимісити однорідне тісто. Дати тесту відстоятись 30 хв.
Крок 2
Лук-порей обсмажити до прозорості на олії та остудити. Капусту варити в киплячій підсоленій воді 12 хв, відкинути на друшляк, остудити та дрібно нашаткувати. Всі інгредієнти для начинки перемішати в мисці, накрити харчовою плівкою і маринувати у холодильнику мінімум 20 хв.
Крок 3
Тісто тонко розкотити та нарізати квадратами прибл. 8х8 см. У центр кожного покласти трохи начинки та скласти квадрати по діагоналі. Гострі кути підтягнути друг до друга та защипати. Сформовані вироби помістити в морозильну камеру на 30 хв і відварити у киплячій воді чи пару.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…