Рецепт “Восьминіг запечений з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 700 ккал, 23 г білків,
50 г жирів, 22 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 восьминіг (бл. 600 г)
❯ 4 великі бульби картоплі
❯ 3 стручки солодкого перцю червоного кольору
❯ 20 г сушеного розмарину
❯ 3 лаврові листи
❯ 300 мл червоного сухого вина
❯ 200 мл оливкової олії
❯ 100 мл води
❯ 5 г чорного перцю горошком
❯ 1 ч. л. меленої паприки гілочки розмарину
❯ 1 лимон для прикраси
Крок 1
Картоплю вимити, очистити, нарізати кубиками. Стручки перцю вимити, очистити від насіння та плодоніжок і також нарізати кубиками. У сотейник викласти підготовлені овочі, додати розмарин, лавровий лист, мелену паприку та перець горошком, влити червоне вино, оливкова олія, воду і ретельно перемішати все складові.
Крок 2
Нагріти духовку до 180 °. Восьминога вимити та викласти в сотейник на овочі. Накрити кришкою і гасити прибл. 25 хв. Кришку зняти та запікати ще 15 хв. Подати на стіл, прикрасивши гілочками розмарину і скибочками лимона.
ПОРАДА
Запікати восьминога слід до м’якості. При цьому необхідно стежити, щоб молюск не пересох, інакше його м’ясо буде твердим.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…