Рецепт “Вушне з чорносливом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 420 ккал
НА 4 ПОРЦІЇ
– 400 г м’якоті яловичини
– 2 ст. л. рослинної олії
– 2 цибулини
– 1 ріпа
– 1 бруква
– 2 моркви
– 2 зубчики часнику
– 500 г картоплі
– 200 г чорносливу
– 4 лаврові листи
– 1 ст. л. борошна
– гілочки петрушки для прикраси
– сіль
– мелений чорний перець
Крок 1
М’якуш яловичини нарізати шматочками, посипати сіллю, перцем і смажити 5 хв на 1 стіл. ложці олії.
Крок 2
Цибулю очистити та порубати. Ріпу, брукву і моркву очистити, вимити та нарізати кубиками. Часник очистити та дрібно порубати. Картоплю вимити, очистити та нарізати брусочками. Чорнослив ретельно промити та обсушити
Крок 3
Смажене м’ясо, підготовлені овочі та чорнослив розкласти по порційним горщикам, у кожен додати лавровий лист, рослинна олія, що залишилася, влити по 100 мл води, поставити в холодну духовку, включити її, розігріти до 220° і готувати близько 30 хв.
Крок 4
Борошно розвести у 200 мл води, суміш розлити по горщиках. і знову поставити в духовку ще на 10 хв. Готову страву прикрасити гілочками петрушки.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…