«Діаменю» рецепт “Яблучне печиво з гречаним борошном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,1 ХО
350 ккал
– 200 г гречаного борошна
– 2/3 ст. яблучного пюре
– 1 ст. йогурту
– 2 ст. л. порошку какао
– по щіпці соди та солі
– 1 ст. рослинної олії
Крок 1
Зі свіжих зелених яблук готую яблучне пюре — натираю яблука на дрібній тертці. Зайвий сік витаскаю через марлю. Додаю йогурт, сіль, соду та порошок какао. Ретельно перемішую і вливаю олію.
Крок 2
Поступово додаю гречане борошно. Замішую круте тісто. Формую кругле печиво, викладаю на застелений пергаментним папером лист.
Крок 3
Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Дістаю печиво, даю йому охолонути і подаю до чаю.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…