«Діаменю» рецепт “Яблучне повидло” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1 ХО
48 ккал

Інгредієнти

– 10 зелених яблук
– 1/2 лимона
– дрібка солі
– 0,5 ч.л. ваніліну

Покрокове приготування яблучного повидла

Крок 1

Яблука мою, очищаю від шкірки та серцевини, нарізаю на середні шматочки. Викладаю в каструлю з товстими стінками, додаю сіль, сік половини лимона та ванілін.

Крок 2

Вливаю склянку води та ставлю на вогонь. Варю, постійно помішуючи, до розм’якшення фруктів. Трішки
охолоджую та подрібнюю занурювальним блендером. Доводжу до однорідної консистенції.

Крок 3

Наприкінці додаю порошок стевії. Все ретельно перемішую, перекладаю у скляні банки, щільно закриваю кришками та зберігаю в холодильник.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучне повидло. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago