«Діаменю» рецепт “Яблучне желе без цукру” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,1 ХО
58 ккал
– 500 г яблук
– 15 г желатину
– 375 мл води
Крок 1
Заливаю желатин 50 мл холодної води та даю наполягати. Яблука очищаю від насіння і розрізаю на 4-8 часточок.
Крок 2
Поміщаю нарізані яблука у сотейник. Додаю 325 мл води. Накриваю кришкою та варю на малому вогні до м’якості 15 хвилин.
Крок 3
Доводжу занурювальним блендером до стану пюре. Протираю пюре через сито і викладаю в сотейник. Томлю на малому вогні 2 хвилини. Вимикаю вогонь і додаю до пюре желатин.
Крок 4
Добре все перемішую, щоб желатин повністю розчинився. Розливаю по стаканчикам і ставлю в холодильник на 2 години
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…