«Діаменю» рецепт “Яблучне желе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
52 ккал
– 500 г яблук
– 15 г желатину
– 300 мл води
– 1 ч. л. кориці
Крок 1
Яблука мою, чищу, розрізаю і видаляю серцевину. Розрізаю на часточки та заливаю холодною водою. Доводжу до кипіння та варю на малому вогні протягом 20 хвилин, воду зливаю
Крок 2
Даю охолонути та доводжу до однорідної консистенції за допомогою блендера. Желатин заливаю 300 мл води та залишаю для набухання. Після цього масу нагріваю до 80 градусів
Крок 3
Желатин змішую з яблучним пюре, корицею і розливаю за силіконовими формами. Даю охолонути за кімнатної температури та ставлю у холодильник для застигання на 4-5 годин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…