«Діаменю» рецепт “Яблучне желе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,2 ХО
52 ккал

Інгредієнти

– 500 г яблук
– 15 г желатину
– 300 мл води
– 1 ч. л. кориці

Покрокове приготування яблучного желе

Крок 1

Яблука мою, чищу, розрізаю і видаляю серцевину. Розрізаю на часточки та заливаю холодною водою. Доводжу до кипіння та варю на малому вогні протягом 20 хвилин, воду зливаю

Крок 2

Даю охолонути та доводжу до однорідної консистенції за допомогою блендера. Желатин заливаю 300 мл води та залишаю для набухання. Після цього масу нагріваю до 80 градусів

Крок 3

Желатин змішую з яблучним пюре, корицею і розливаю за силіконовими формами. Даю охолонути за кімнатної температури та ставлю у холодильник для застигання на 4-5 годин

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучне желе. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago