Рецепт “Яблучні оладки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 212
Білки 8
Жири 5
Вуглеводи 33
– 100 г яблуко
– 1 яйце куряче
– кориця (за бажанням)
– 2 ст. пшеничний
– цільнозернового борошна
Крок 1
Вріжте серцевину біля яблука і натріть на тертці разом зі шкіркою.
Крок 2
Збийте яйце
Крок 3
Додайте борошно і корицю, перемішайте. Потім додайте натерте яблуко
Крок 4
Розігрійте і змастіть сковорідку олією. По столовій ложці в сковороду оладки
Крок 5
Жарте на середньому вогні під кришкою, поки верх візуально перестане бути
мокрим, потім переверніть, приберіть крихту і досмажте 1-2 хвилини
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…