«Діаменю» рецепт “Яблучний мус” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,7 ХО
48 ккал
– 3 середніх яблука
– 650 мл води
– 2 ст. Псіліум
– лимонна кислота – на кінчику ножа
– замінник цукру – на смак
Крок 1
Яблука очищаю від шкірки, видаляю насіння та нарізаю на четвертинки. Додаю воду, замінник цукру та лимонну кислоту. Ставлю на вогонь, доводжу до кипіння та варю на малому вогні, доки вони не розваряться.
Крок 2
З отриманої маси за допомогою блендера, міксера чи сита роблю яблучне пюре. Потроху, постійно помішуючи, додаю псилліум. Даю трохи настоятись і збиваю міксером.
Крок 3
У результаті вийде повітряний яблучний мус. Ставлю його у холодильник на пару годин, щоб він став ще густіше.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…