«Діаменю» рецепт “Яблучний мус” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,7 ХО
48 ккал

Інгредієнти

– 3 середніх яблука
– 650 мл води
– 2 ст. Псіліум
– лимонна кислота – на кінчику ножа
– замінник цукру – на смак

Покрокове приготування яблучного мусу

Крок 1

Яблука очищаю від шкірки, видаляю насіння та нарізаю на четвертинки. Додаю воду, замінник цукру та лимонну кислоту. Ставлю на вогонь, доводжу до кипіння та варю на малому вогні, доки вони не розваряться.

Крок 2

З отриманої маси за допомогою блендера, міксера чи сита роблю яблучне пюре. Потроху, постійно помішуючи, додаю псилліум. Даю трохи настоятись і збиваю міксером.

Крок 3

У результаті вийде повітряний яблучний мус. Ставлю його у холодильник на пару годин, щоб він став ще густіше.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучний мус. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago