«Діаменю» рецепт “Яблука в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,8 ХО
54 ккал

Інгредієнти

– 2 яблука
– 2 ст. подрібнених горіхів
– 1/4 ч. л. кориці
– желе зі смородини на заміннику цукру

Покрокове приготування яблук в духовці

Крок 1

У яблук вирізаю серцевину, викладаю в форму. Змішую горіхи, желе та корицю, наповнюю яблука. Запікаю в духовці 20-35 хвилин (залежно від сорту яблук). Перед подачею даю трохи охолонути.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблука в духовці. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago