«Діаменю» рецепт “Яблука в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
54 ккал
– 2 яблука
– 2 ст. подрібнених горіхів
– 1/4 ч. л. кориці
– желе зі смородини на заміннику цукру
Крок 1
У яблук вирізаю серцевину, викладаю в форму. Змішую горіхи, желе та корицю, наповнюю яблука. Запікаю в духовці 20-35 хвилин (залежно від сорту яблук). Перед подачею даю трохи охолонути.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…