«Діаменю» рецепт “Ячневі котлетки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,5 ХО
152 ккал
– 300 г готової ячної каші
– 100 г відвареної
– курячої грудки
– 50 г твердого сиру
– 1 яйце
– 1 ст. топленої олії
– сіль та прянощі – на смак
Крок 1
Варю ячну кашу звичайним способом. Сир та охолоджену відварену курячу грудку дрібно нарізаю, з’єдную з кашею, додаю яйце, солю, прянощі
Крок 2
Двома столовими ложками формую невеликі котлетки та викладаю на розігріту сковороду.
Крок 3
Обсмажую із двох сторін: спочатку на сильному вогні без кришки, а потім на малому вогні під кришкою.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…