«Діаменю» рецепт “Ягідне безе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
138 ккал
– 3 ст. молока 0,5%-ної жирності
– цедра 1 лимона
– 4 яєчні білки
– 4 ст. заморожених ягід
– замінник цукру – на смак
Крок 1
Змішую молоко з натертою лимонною цедрою. Ставлю на вогонь. Коли закипить, варю близько 2-х хвилин.
Крок 2
Вимикаю вогонь, даю трохи охолонути та додаю цукрозамінник, проціджую та ставлю на 3-4 хвилини у морозильник.
Крок 3
Тим часом збиваю яєчні білки в круту піну, повільно вливаю молоко і знову ставлю у морозильну камеру. Періодично дістаю та перемішую, щоб суміш загуснула, але не замерзла.
Крок 4
Подаю до святкового столу в охолодженому вигляді, прикрасивши шматочками фруктів та ягодами.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…