«Діаменю» рецепт “Ягідне безе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,8 ХО
138 ккал

Інгредієнти

– 3 ст. молока 0,5%-ної жирності
– цедра 1 лимона
– 4 яєчні білки
– 4 ст. заморожених ягід
– замінник цукру – на смак

Покрокове приготування ягідного безе

Крок 1

Змішую молоко з натертою лимонною цедрою. Ставлю на вогонь. Коли закипить, варю близько 2-х хвилин.

Крок 2

Вимикаю вогонь, даю трохи охолонути та додаю цукрозамінник, проціджую та ставлю на 3-4 хвилини у морозильник.

Крок 3

Тим часом збиваю яєчні білки в круту піну, повільно вливаю молоко і знову ставлю у морозильну камеру. Періодично дістаю та перемішую, щоб суміш загуснула, але не замерзла.

Крок 4

Подаю до святкового столу в охолодженому вигляді, прикрасивши шматочками фруктів та ягодами.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Ягідне безе. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago