Перейти до вмісту
Головна » Ягідне морозиво

Ягідне морозиво

    Ягідне морозиво

    «Діаменю» рецепт “Ягідне морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    50 ккал

    Інгредієнти

    – 50 г нежирної сметани
    – 100 г ягід
    – 5 г желатину
    – 100 мл
    – кип’яченої води
    – порошок стевії – на смак

    Покрокове приготування ягідного морозива

    Крок 1

    Желатин заливаю кип’яченою водою кімнатною температури та залишаю на 20 хвилин. Сметану разом із ягодами поміщаю в блендер і доводжу до однорідної консистенції, додаю порошок стевії до смаку

    Крок 2

    Желатин нагріваю на водяний бані, помішую до повного розчинення. Проціджую і даю охолонути. Змішую желатин зі сметанно-ягідною масою. Розкладаю по склянках і ставлю в морозильну камеру.

    Крок 3

    Зазвичай за три години десерт готовий. Перед подачею прикрашаю морозиво кокосовою стружкою, ягодами,
    апельсиновою цедрою або горіхами

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ягідне морозиво. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *