«Діаменю» рецепт “Ягідне морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
50 ккал
– 50 г нежирної сметани
– 100 г ягід
– 5 г желатину
– 100 мл
– кип’яченої води
– порошок стевії – на смак
Крок 1
Желатин заливаю кип’яченою водою кімнатною температури та залишаю на 20 хвилин. Сметану разом із ягодами поміщаю в блендер і доводжу до однорідної консистенції, додаю порошок стевії до смаку
Крок 2
Желатин нагріваю на водяний бані, помішую до повного розчинення. Проціджую і даю охолонути. Змішую желатин зі сметанно-ягідною масою. Розкладаю по склянках і ставлю в морозильну камеру.
Крок 3
Зазвичай за три години десерт готовий. Перед подачею прикрашаю морозиво кокосовою стружкою, ягодами,
апельсиновою цедрою або горіхами
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…