«Діаменю» рецепт “Ягідне морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
50 ккал

Інгредієнти

– 50 г нежирної сметани
– 100 г ягід
– 5 г желатину
– 100 мл
– кип’яченої води
– порошок стевії – на смак

Покрокове приготування ягідного морозива

Крок 1

Желатин заливаю кип’яченою водою кімнатною температури та залишаю на 20 хвилин. Сметану разом із ягодами поміщаю в блендер і доводжу до однорідної консистенції, додаю порошок стевії до смаку

Крок 2

Желатин нагріваю на водяний бані, помішую до повного розчинення. Проціджую і даю охолонути. Змішую желатин зі сметанно-ягідною масою. Розкладаю по склянках і ставлю в морозильну камеру.

Крок 3

Зазвичай за три години десерт готовий. Перед подачею прикрашаю морозиво кокосовою стружкою, ягодами,
апельсиновою цедрою або горіхами

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Ягідне морозиво. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago