«Діаменю» рецепт “Ягідне морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
50 ккал

Інгредієнти

– 50 г нежирної сметани
– 100 г ягід
– 5 г желатину
– 100 мл
– кип’яченої води
– порошок стевії – на смак

Покрокове приготування ягідного морозива

Крок 1

Желатин заливаю кип’яченою водою кімнатною температури та залишаю на 20 хвилин. Сметану разом із ягодами поміщаю в блендер і доводжу до однорідної консистенції, додаю порошок стевії до смаку

Крок 2

Желатин нагріваю на водяний бані, помішую до повного розчинення. Проціджую і даю охолонути. Змішую желатин зі сметанно-ягідною масою. Розкладаю по склянках і ставлю в морозильну камеру.

Крок 3

Зазвичай за три години десерт готовий. Перед подачею прикрашаю морозиво кокосовою стружкою, ягодами,
апельсиновою цедрою або горіхами

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Ягідне морозиво. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

17 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

17 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago