«Діаменю» рецепт “Ягідне смузі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
68 ккал
– 0,5 ст. чорної смородини
– 0,5 ст. полуниці (можна замороженої)
– 3 ст. вівсяних пластівців
– 2 ст. йогурту
– цукрозамінник – на смак
Крок 1
Свіжі або заморожені ягоди поміщаю в блендер, додаю цукрозамінник (на смак) та збиваю до однорідної маси.
Крок 2
Додаю йогурт і ще трохи збиваю. Змішую отриману масу з вівсяними пластівцями та даю трохи настоятися.
Крок 3
Розливаю по порційнім стаканчикам і прикрашаю до смаку.
Для цієї страви можна взяти будь-які фрукти чи ягоди, а для прикраси використовувати ягоди журавлини, листочки м’яти та базиліка.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…