«Діаменю» рецепт “Ягідне смузі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,2 ХО
68 ккал

Інгредієнти

– 0,5 ст. чорної смородини
– 0,5 ст. полуниці (можна замороженої)
– 3 ст. вівсяних пластівців
– 2 ст. йогурту
– цукрозамінник – на смак

Покрокове приготування ягідного смузі

Крок 1

Свіжі або заморожені ягоди поміщаю в блендер, додаю цукрозамінник (на смак) та збиваю до однорідної маси.

Крок 2

Додаю йогурт і ще трохи збиваю. Змішую отриману масу з вівсяними пластівцями та даю трохи настоятися.

Крок 3

Розливаю по порційнім стаканчикам і прикрашаю до смаку.

Для цієї страви можна взяти будь-які фрукти чи ягоди, а для прикраси використовувати ягоди журавлини, листочки м’яти та базиліка.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Ягідне смузі. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago