«Діаменю» рецепт “Ягідний сорбет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,7 ХО
32 ккал

Інгредієнти

– ягоди чорниці
– ягоди смородини

Покрокове приготування сорбету

Крок 1

Ягоди чорниці та смородини, взяті в рівних частинах, мою, обсушую, заморожую. Потім дістаю з морозилки та даю трохи підтанути.

Крок 2

У блендері подрібнюю ягоди, пару листочків базиліка, трохи м’якоті лимона чи апельсина. За бажанням можна додати цукрозамінник.

Крок 3

Масу викладаю в охолоджені формочки для морозива чи пластикові стаканчики та заморожую. Щоб витягти десерт, занурюю формочки в окріп на пару секунд.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Ягідний сорбет. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago