«Діаменю» рецепт “Ягідний сорбет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
32 ккал
– ягоди чорниці
– ягоди смородини
Крок 1
Ягоди чорниці та смородини, взяті в рівних частинах, мою, обсушую, заморожую. Потім дістаю з морозилки та даю трохи підтанути.
Крок 2
У блендері подрібнюю ягоди, пару листочків базиліка, трохи м’якоті лимона чи апельсина. За бажанням можна додати цукрозамінник.
Крок 3
Масу викладаю в охолоджені формочки для морозива чи пластикові стаканчики та заморожую. Щоб витягти десерт, занурюю формочки в окріп на пару секунд.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…