Рецепт “Ягнятина з картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 920 ккал, 38 г білків,
62 г жирів, 57 г вуглеводів
На 5 порцій:
❯ 1 кг нашийка ягняти
❯ морська сіль
❯ свіжомелений чорний перець
❯ 2 гілочки розмарину
❯ 4 зубчики часнику
❯ 100 г вершкового масла
❯ 1,5 кг невеликої картоплі
Крок 1
Духовку нагріти до 160 °. Часник очистити та потовкти в ступці. М’ясо вимити, обсушити, натерти сіллю, перцем та часником. Картоплю ретельно вимити щіткою, кожну бульбу розрізати на 2-4 частини. Розмарин сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок. Вершкове масло розтопити на слабкому вогні.
Крок 2
У форму для запікання викласти підготовлене м’ясо та картопля, посипати розмарином, полити олією та перемішати. Запікати в духовці бл. 1,5 год, іноді перемішуючи. (За потреби долити у форму трохи води.)
Крок 3
Готову страву акуратно перемішати та подати гарячим у формі, в якій вона готувалася. За бажанням картоплю
розім’яти виделкою та перемішати з соком, що утворився під час запікання.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…