Рецепт “Яйця по-шотландськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
На 4 порції:
❯ 12 перепелиних яєць
❯ 300 г курячого філе
❯ 3 гілочки петрушки
❯ 1 зубок часнику
❯ сіль
❯ мелений перець
❯ 2 ст. л. борошна
❯ 1 куряче яйце
❯ 150 г панірувальних сухарів,
❯ 500 мл рослинної олії для фритюру
Крок 1
Яйця відварити до готовності (3 хв з моменту закипання води) та акуратно очистити. Часник очистити та потовкти у ступці. Зелень промити та дуже дрібно посікти, філе подрібнити за допомогою блендера і перемішати із зеленню та часником, посолити та поперчити.
Крок 2
М’ясну масу добре збити, руки змочити водою. Відбираючи невеликі порції м’ясної маси, сформувати 12 рівних коржів. У центр кожного коржика покласти яйце та акуратно сформувати гладкий округлий виріб. Яйця у фарші помістити в морозильну камеру на 15-20 хв.
Крок 3
Борошно та сухарі насипати в окремі тарілки. Курине яйце розбовтати вилкою. Охолоджені яйця у фарші густо обваляти у борошні, вмочити в яйце і запанувати в сухарях. У сотейнику нагріти достатню кількість олії та обсмажувати вироби на середньому вогні 7-8 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…