Рецепт “Яйця з песто” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 197
Білки 7
Жири 12
Вуглеводи 14
Інгредієнти
– 2 курячі яйця
– 30 г соусу песто (2 ч. л.)
– 30 г вершкового сиру
– 60 г помідор черрі
– 3 г олії оливкової
– 15 г руколи
– сіль, перець на смак
– 80 г хліба цільнозернового
Покроковий процес приготування яєць з песто
Крок 1
Викладіть песто на розігріту сковороду. Розподіліть. Зменште вогонь
Крок 2
Розбийте яйця на песто. Поперчіть (солити не обов’язково, бо песто солоний). Накрийте кришкою і смажте до готовності яєчні (приблизно 3 хвилини). Хто не любить рідкий жовток, можна перемішати яйце разом із песто прямо на сковороді лопаткою
Крок 3
Зробіть з хліба тост у тостері або на сухій сковороді. Тост змастіть вершковим сиром.
Крок 4
Зверху покладіть готову яєчню та поріжте наполовину чері. Посоліть і полийте салат олією.