Рецепт “Як приготувати бургер вдома” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Фарш яловичий (30% жирність) 800 грамів
– 1 яйце
– Панірувальні сухарі
– Сіль
– Перець на смак
Крок 1
Засмажуємо невеликий шматочок хліба та подрібнюємо його на сухарики. Дрібно нарізаємо цибулю і відправляємо у фарш. Додаємо одне яйце і починаємо вимішувати. Солимо, перчимо і додаємо трохи сухариків. Добре вимішуємо.
Крок 2
Розділяємо фарш на 4 частини. Формуємо котлети та відправляємо в холодильник на 20 хвилин. Смажимо котлети на сковороді та відправляємо в духовку на дуже низькій температурі. На котлету можна покласти сир. Кладемо булки в суху сковороду і теж відправляємо до духовки.
Крок 3
У майонез додаємо трохи кетчупу, гірчицю та сіль. Пропорції на ваш смак. Перемішуємо.
Крок 4
Одну половинку булки змащуємо кетчупом, а другу соусом. На булку кладемо цибулю, огірки, котлету, помідор, капусту та знову булку. Ще можна покласти смажене яйце.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…