Рецепт “Як приготувати окрошку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

– Картопля 500 гр
– Яйця 5 шт
– Огірки 350 гр
– Ковбаса 300 гр
– Редиска 250 гр
– Зелений лук пучок
– Кріп-пучок
– Кефір 1 л
– Сметана (30%) 200 гр
– Майонез 3 ст.л.
– Сіль
– Чорний перець
– Газована вода 1,5л

Покроковий процес приготування окрошки

Крок 1

Нарізаємо зелену цибулю та кріп. Зелень потрібно посолити та трохи пом’яти, щоб вона дала сік.

Крок 2

Нарізаємо кубиками варену ковбасу, редиску та огірки. Далі нарізаємо відварену картоплю і яйця. Все нарізаємо однаковими кубиками та відправляємо до зелені.

Крок 3

Заливаємо все кефіром. Додаємо сметану і трохи майонезу. Солимо, перчимо і добре перемішуємо. Далі наливаємо дуже холодну газовану мінералку. Розбавляємо до потрібної консистенції та прибираємо в холодильник на одну годину.

Сьогодні ми дізналися як приготувати окрошку. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago