Рецепт “Яловичина брезе зі спаржевою квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 3 ГОДИНИ 40 ХВИЛИН
На 6 порцій:
❯ 1,5–2 кг яловичини (лопатка)
❯ 2 маленькі цибулини
❯ 1 стебло цибулі-порею (біла частина)
❯ 1 морква
❯ 250 мл м’ясного бульйону
❯ 250 мл білого десертного вина
❯ 50 мл рослинної олії
❯ кілька гілочок чебрецю
❯ 80 г вершкового масла
❯ сіль
❯ перець
Для гарніру:
❯ 2 пучки молодої моркви
❯ 500 г спаржевої квасолі
❯ рубана петрушка
Крок 1
Бульйон нагріти. Тимьян промити та обсушити. Духовку нагріти до 160 °. М’ясо натерти сіллю та перцем і за допомогою кулінарної нитки ув’язати в шматок правильної форми. М’ясо обсмажити на сковороді на олії, влити
вино та уварити його наполовину. М’ясо перекласти у глибокий сотейник, туди злити вино.
Крок 2
Цибулю, цибулю-порей та моркву очистити, вимити та обсушити. Цибулини нарізати половинками, цибулю-порей і моркву. великими шматочками. На сковороді, де обсмажувалося м’ясо, розтопити вершкове масло та обсмажити овочі. Овочі додати у форму, влити гарячий бульйон, покласти чебрець та готувати в духовці 3 год.
Крок 3
М’ясо перекласти в інший посуд, видалити кулінарну нитку. Овочі, що запікалися з м’ясом, відкласти, бульйон
процідити у чистий сотейник.
Крок 4
Молоду моркву очистити, вимити, обсушити та нарізати колами. Квасолю промити, обсушити, нарізати шматочками. Підготовлені овочі закласти в сотейник із бульйоном, влити трохи води та готувати 15 хв. Посолити та поперчити на смак.
Крок 5
Фасоль та моркву перекласти до м’яса. Запечені овочі пюрувати, влив трохи бульйону, і подати в окремій посуд як соус. Страву сервірувати з рубаною зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…