«Діаменю» рецепт “Яловичина у соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,1 ХО
280 ккал

Інгредієнти

– велика цибулина
– 2 ст. меленої паприки
– сіль і перець – на смак
– рослинна олія
Для соусу:
– 2 ст. соєвого соусу
– 2 ст. гострої гірчиці

Покрокове приготування яловичини у соусі

Крок 1

Яловичину промиваю, обсушую. М’ясо нарізаю невеликими шматочками, цибуля тонкими півкільцями. Змішую до однорідності соєвий соус та гірчицю.

Крок 2

Розігріваю сковороду з олією, обсмажую м’ясо до скоринки, додаю цибулю, обсмажую все разом. Вливаю приблизно 1 ст. гарячої води, тушу на малому вогні 30 хвилин.

Крок 3

Додаю соус та паприку, солю, перчу, тушу близько 35 хвилин до м’якості м’яса

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Яловичина у соусі. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago