«Діаменю» рецепт “Яловичина з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
180 ккал
– 0,5 кг яловичини
– 2 банки консервованої квасолі
– 2-3 цибулини
– 1 морква
– 3 зубчики часнику
– 3-4 л рослинної олії
– 1 ст. томатної пасти
– сіль, перець, зелень петрушки – на смак
Крок 1
Цибулю та часник чищу і дрібно нарізаю. Морква чищу, натираю на тертці. Обсмажую моркву, цибулю та часник на сковороді з додаванням олії близько 2-3 хвилин.
Крок 2
Яловичину нарізаю кубиком. Додаю до овочів, солю, перчу та смажу все разом ще близько 10 хвилин. Вливаю трохи води та тушу на малому вогні до готовності, періодично підливаю гарячу воду.
Крок 3
До готового м’яса до сковороди викладаю квасолю та томатну пасту. Доводжу до кипіння, зменшую вогонь та тушу під кришкою ще 2 хвилини. Перед подачею на стіл посипаю рубаною зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…