Рецепт “Яловичина запечена у фользі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: маринування + 4 ГОДИНИ
На 8 порцій:
❯ 2 кг яловичини на кістки (одним шматком)
❯ 200 мл кетчупу
❯ 4 зубки часнику
❯ 1 ст. л. сушеного розмарину
❯ 1 ст. л. сушеної материнки
❯ 100 мл червоного вина
❯ 2 цибулини
❯ по 1/2 пучка кінзи та базиліка
❯ сіль
❯ перець
Додатково:
❯ харчова плівка
❯ алюмінієва фольга
Крок 1
М’ясо зачистити, промити та обсушити. Часник очистити та потовкти у ступці. У невеликій мисці перемішати вино і кетчуп, додати материнку, розмарин, часник, перець, сіль і добре перемішати.
Крок 2
Підготовлене м’ясо натерти маринадом, загорнути у харчову плівку та маринувати у холодильнику 5–8 год.
Крок 3
Цибулину очистити та нарізати півкільцями. Кинзу та базилік промити, обсушити та крупно порубати. Підготувати лист фольги. Духовку нагріти до 150 °.
Крок 4
Мариноване м’ясо викласти на фольгу, зверху розподілити кільця цибулі та зелень. Фольгу загорнути, перекласти м’ясо на лист і запікати 3 год.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…