«Діаменю» рецепт “Яєчна запіканка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
128 ккал

Інгредієнти

– 4 яйця
– сіль і перець – на смак
– 30 г твердого сиру
– 150 мл молока
– 150 г броколі
– 10 мл оливкової олії
– по 40 г петрушки та кропу

Покрокове приготування яєчної запіканки

Крок 1

Яйця розбиваю в миску, солю, перчу, збиваю віночком. Твердий сир натираю на дрібній тертці, викладаю до яєчної маси. Наливаю молоко, перемішую.

Крок 2

Броколі мою, поділяю на суцвіття. Сковороду змащую оливковою олією, виливаю масу, що вийшла, акуратно викладаю броколі. Ставлю сковороду на середню вогонь, закриваю кришкою і запікаю протягом 7-10 хвилин.

Крок 3

Петрушку та кріп мою, обсушую паперовими рушниками, дрібно рубаю ножем. Перед подачею посипаю зеленню

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Яєчна запіканка. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago