Рецепт “Яєчний рол із сирною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 5 яєць
❯ 100 мл молока
❯ 2 ст. л. борошна
❯ 1/2 ч. л. соди
❯ рослинна олія
❯ по 150 г сиру та плавленого сиру
❯ 1 цибулина
❯ по 1 стручку солодкого гострого перцю
❯ кілька гілочок петрушки
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування яєчного рола
Крок 1
Яйця розбовтати з борошном та молоком, додати соду та добре збити. На гарячому рослинному олії посмажити 2 омлети та перекласти їх на листи алюмінієвої фольги. Дати охолонути.
Крок 2
Сир протерти через сито і в глибокій мисці перемішати з плавленим сиром. Масу добре збити, додавши 1 ст. л.
рослинної олії, посолити та поперчити до смаку.
Крок 3
Перець та очищену цибулину нарізати кубиками, біля петрушки листочки обірвати. Овочі та зелень підмішати в сирну масу, змастити нею омлети і згорнути їх рулетами. Помістити в холодильник на 1 год. Нарізати скибочками.