«Діаменю» рецепт “Юшка з коропа” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
114 ккал
– 250 г коропа (голова та хвости)
– 2 бульби картоплі
– 1 невелика морква
– 1 цибулина
– 1 зубчик часнику
– перець
– лавровий лист
– свіжий кріп
– сіль на смак
– 2 л води
Крок 1
З голови зрізаю зябра, хвіст чищу і ретельно промиваю. Картоплю та моркву мою, очищаю. Воду доводжу до кипіння, додаю перець та лавровий лист. Варю близько 3-4 хвилин.
Крок 2
Цибулину очищаю. Морква нарізаю невеликими кружальцями. Цибулю повністю і нарізану моркву відправляю в киплячу воду і варю 10-15 хвилин. Потім дістаю з бульйону цибулину, лавровий лист та перець.
Крок 3
Картоплю нарізаю невеликими кубиками та відправляю в бульйон. Додаю часник. Варю 5-7 хвилин. Викладаю рибу. Варю 20 хвилин на малому вогні. За кілька хвилин до закінчення варіння додаю рубану зелень кропу
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…