«Діаменю» рецепт “Закуска рибна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
94 ккал
– Тушка будь-якої риби (найсмачніше – скумбрія)
– 1 морква
– 1-2 варені яйця
– 1 ч. л. швидкорозчинного желатину
– сіль
– мелений чорний перець
Крок 1
У риби видаляю хребет і кістки, солю та перчу на смак. Філе, що вийшло, розкладаю, як книжку, шкірою донизу.
Крок 2
Одну половину філе посипаю желатином, на іншу викладаю терту моркву та нарізані кружечками яйця. Накриваю другим шаром.
Крок 3
Накриваю другим шаром. Загортаю рибу в рукав для запікання, перев’язую шпагатом чи суворою ниткою, у кількох місцях проколюю рукав тонкою голкою
Крок 4
Варю у киплячій підсоленій воді 30-40 хвилин. Готову рибу кладу під прес до остигання, потім – в холодильник.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…