Калорійність

Закуска з авокадо та яєць

«Діаменю» рецепт “Закуска з авокадо та яєць” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,08 ХО
254 ккал

Інгредієнти

– 0,5 авокадо
– 2 яйця зварених круто
– 1 ст. оливкової олії
– 1 зубчик часнику
– 1 щіпка солі
– мелений чорний перець – на смак

Покрокове приготування закуски з авокадо

Крок 1

Чайною ложкою відокремлюю м’якуш авокадо від шкірки. М’якуш перекладаю в миску і виделкою розминаю в
пюре

Крок 2

Варені яйця очищаю від шкаралупи. Натираю їх на дрібній тертці, змішую з авокадо. Часник очищаю та подрібнюю ножем. Додаю його до авокадо та яйця.

Крок 3

Потім вливаю оливкову олію, всипаю сіль і мелений чорний перець. Все ретельно перемішую. Закуску з авокадо та яєць можна подавати на гренках чи тостах.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Закуска з авокадо та яєць. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago