«Діаменю» рецепт “Закуска з авокадо та яєць” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,08 ХО
254 ккал
– 0,5 авокадо
– 2 яйця зварених круто
– 1 ст. оливкової олії
– 1 зубчик часнику
– 1 щіпка солі
– мелений чорний перець – на смак
Крок 1
Чайною ложкою відокремлюю м’якуш авокадо від шкірки. М’якуш перекладаю в миску і виделкою розминаю в
пюре
Крок 2
Варені яйця очищаю від шкаралупи. Натираю їх на дрібній тертці, змішую з авокадо. Часник очищаю та подрібнюю ножем. Додаю його до авокадо та яйця.
Крок 3
Потім вливаю оливкову олію, всипаю сіль і мелений чорний перець. Все ретельно перемішую. Закуску з авокадо та яєць можна подавати на гренках чи тостах.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…