Калорійність

Закуска з баклажанів

«Діаменю» рецепт “Закуска з баклажанів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
190 ккал

Інгредієнти

– 2 баклажани
– 2 ст. рослинної олії
– 4-5 зубчиків часнику
– 3-4 ст. соєвого соусу
– зелень – на смак

Покрокове приготування закуски з баклажанів

Крок 1

Баклажани нарізаю великими брусочками (не чищу). На рослинній олії обсмажую 2-3 подрібнені зубчики часнику, додаю баклажани, готую, помішуючи, 5 хвилин. Поливаю соєвим соусом і смажу ще 5 хвилин – до м’якості баклажанів.

Крок 2

Вимикаю вогонь, посипаю страву подрібненим часником, що залишився, рубаною зеленню та даю настоятися під кришкою.

Крок 3

Квасолю проціджую і також додаю в сотейник. Нарізаю промиті гілочки селери та додаю їх до інших продуктів. Вливаю окріп і варю ще 15 хвилин.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Закуска з баклажанів. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago