«Діаменю» рецепт “Закуска з баклажанів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
190 ккал
– 2 баклажани
– 2 ст. рослинної олії
– 4-5 зубчиків часнику
– 3-4 ст. соєвого соусу
– зелень – на смак
Крок 1
Баклажани нарізаю великими брусочками (не чищу). На рослинній олії обсмажую 2-3 подрібнені зубчики часнику, додаю баклажани, готую, помішуючи, 5 хвилин. Поливаю соєвим соусом і смажу ще 5 хвилин – до м’якості баклажанів.
Крок 2
Вимикаю вогонь, посипаю страву подрібненим часником, що залишився, рубаною зеленню та даю настоятися під кришкою.
Крок 3
Квасолю проціджую і також додаю в сотейник. Нарізаю промиті гілочки селери та додаю їх до інших продуктів. Вливаю окріп і варю ще 15 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…