Калорійність

Закуска з баклажанів

«Діаменю» рецепт “Закуска з баклажанів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
190 ккал

Інгредієнти

– 2 баклажани
– 2 ст. рослинної олії
– 4-5 зубчиків часнику
– 3-4 ст. соєвого соусу
– зелень – на смак

Покрокове приготування закуски з баклажанів

Крок 1

Баклажани нарізаю великими брусочками (не чищу). На рослинній олії обсмажую 2-3 подрібнені зубчики часнику, додаю баклажани, готую, помішуючи, 5 хвилин. Поливаю соєвим соусом і смажу ще 5 хвилин – до м’якості баклажанів.

Крок 2

Вимикаю вогонь, посипаю страву подрібненим часником, що залишився, рубаною зеленню та даю настоятися під кришкою.

Крок 3

Квасолю проціджую і також додаю в сотейник. Нарізаю промиті гілочки селери та додаю їх до інших продуктів. Вливаю окріп і варю ще 15 хвилин.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Закуска з баклажанів. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

17 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

17 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago