«Діаменю» рецепт “Заливна горбуша” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
44 ккал
– 1 кг горбуші
– цибулина
– 1 морква
– 1-2 свіжі огірки
– корінь петрушки
– корінь селери – на смак
– 2 ч. л. желатину
– зелень петрушки або кропу
– лавровий лист
– чорний перець горошком
– сіль на смак
Крок 1
Рибу відварюю в підсоленій воді разом з корінням, цибулею та прянощами. Остуджую, відокремлюю від кісток, нарізаю шматочками та викладаю на страву.
Крок 2
Желатин замочую в невеликій кількості води, даю набрякнути, вливаю в бульйон, доводжу до кипіння, постійно помішуючи, до розчинення, остуджую. Заливаю рибу до половини, ставлю в холодильник.
Крок 3
За пів години прикрашаю шматочками моркви, огірка та зеленню. Заливаю рештою бульйоном і знову ставлю в холодильник.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…