Калорійність

Заливне із трьох риб

«Діаменю» рецепт “Заливне із трьох риб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
177 ккал

Інгредієнти

– 200 г філе скумбрії
– 200 г філе горбуші
– 200 г філе щуки
– 1 цибулина
– лавровий лист
– кілька горошин чорного перцю
– сіль
– 1 пачка желатину (20 г)

Покрокове приготування заливного

Крок 1

По шматочку скумбрії, червоної та річкової (щуки) риби опускаю в киплячу воду та варю 10 хвилин.
У бульйон додаю цибулину, лавровий лист і кілька горошин перцю, солю.

Крок 2

Готову рибу дістаю, бульйон проціджую і, як тільки охолоне, заливаю їм невеликий пакетик желатину. Коли набухне, ставлю на вогонь і помішую до розчинення.

Крок 3

Заливаю рибу, прикрашаю зеленню, вареним яйцем або морквою, зеленим горошком. Ставлю в холодильник для застигання

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Заливне із трьох риб. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago