Рецепт “Заливне з курки з часником” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 6 годин
На 6 порцій:
❯ 30 г желатину
❯ 1 невелика курка (близько 1,2 кг)
❯ 1 цибулина
❯ 1 морква
❯ 2 зубчики часнику
❯ 1/2 пучка зелені петрушки
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Желатин замочити у 150 мл води. Курку залити 2 л води. Довести до кипіння, зняти піну, покласти цибулину, моркву, часник, посолити та варити 2 години.
Крок 2
Бульйон процідити, розпустити в ньому желатин і дати охолонути. У формочки розкласти шматочки курки, нарізану кружальцями морква та гілочки петрушки
Крок 3
Залити невеликою кількістю бульйону і прибрати в холод на 1 ч. Влити решту бульйон і прибрати в холод на 3 години. Можна подати з консервованим хріном.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…