Рецепт “Заливне з курки з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ:
❯ 100 г замороженого зеленого горошку
❯ 1 морква
❯ 1 маленька бульба селери
❯ 150 г консервованої кукурудзи
❯ 400 г відвареної або запеченої курятини (без кісток)
❯ 15 г желатину
❯ 600 г овочевого або курячого бульйону
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Моркву та селеру очистити, вимити, обсушити та нарізати кубиками середнього розміру. Підготовлені овочі варити в киплячій підсоленій воді до готовності, шумівкою перекласти в інший посуд і дати охолонути.
Крок 2
М’ясо птиці розібрати на маленькі шматочки. Зелений горошок бланшувати в киплячій підсоленій воді та шумівкою перекласти в інший посуд.
Крок 3
Підготувати порційні креманки (або формочки) і викласти в них шарами селеру, консервовану кукурудзу, м’ясо, горошок та моркву.
Крок 4
Желатин замочити у холодній воді та добре віджати. Бульйон нагріти, не доводячи до кипіння, при необхідності посолити та поперчити. У невеликій кількості бульйону розчинити набряклий желатин і перемішати його з рештою
бульйоном.
Крок 5
Бульйоном із желатином залити продукти в креманках і дати застигнути. Заливне помістити в холодильник на 2-3 год. Перед подачею перевернути заливне на сервірувальний посуд. Подати, прикрасивши зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…