«Діаменю» рецепт “Заливне з курки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
160 ккал
– 3 курячі стегна
– 1 морква
– 1 цибулина
– 2-3 горошини чорного перцю
– 2-3 лаврові листи
– по 50 г консервованих зеленого горошку та кукурудзи
– 50 г шинки
– пів лимона
– 10 г желатину
– сіль на смак
Крок 1
Стегна відварюю в підсоленій воді з морквою, цибулею та прянощами. Нарізаю кубиками шинку та варену моркву. Розбираю м’ясо птиці на волокна.
Крок 2
Проціджую 500 мл бульйону, змішую з лимонним соком та желатином. Розчиняю його помішуючи на малому вогні.
Крок 3
Додаю м’ясо, моркву, горошок та кукурудзу. Вливаю желе у формочки, ставлю їх у холодильник на 5-6 годин
Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…