«Діаменю» рецепт “Заливне з пляшки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
201 ккал
– 700 г курячого філе
– 1 курячих стегенець
– 2 моркви
– 2 цибулини
– 2 зубчики часнику
– 25 г швидкорозчинного желатину
– 2 каперси
– сіль на смак
– лавровий лист
Крок 1
Зі стегенця знімаю шкіру. М’ясо заливаю водою, варю 5 хвилин, рідину зливаю. Вливаю 1 л свіжої води, кладу лавровий лист, каперси, морква та цибуля, варю 40-50 хвилин, солю.
Крок 2
Проціджую, м’ясо подрібнюю. У 0,5 ст. бульйону розводжу желатин. Часник пропускаю через часникодавку.
Крок 3
Літрову пластикову пляшку наповнюю половиною м’яса, кладу половину часнику, вливаю частину жельованого бульйону. Додаю м’ясо, часник, заливаю рештками бульйону.
Крок 4
Ставлю пляшку у холодильник на 3 години. Пластик розрізаю, викладаю рулет на тарілку
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…