«Діаменю» рецепт “Заморська окрошка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
37 ккал

Інгредієнти

– 1,5 л води
– 500 г цвітної капусти
– 200 г крабових паличок
– 1 середня морква
– 1-2 цибулини
– пучок зелені
– сіль

Покрокове приготування заморської окрошки

Крок 1

Моркву натираю, цибулю подрібнюю. Овочі пасерую. Суцвіття капусти (у мене заморожена) опускаю в киплячу воду, через 5 хвилин заправляю засмажкою.

Крок 2

Нарізані крабові палички додаю до супу в кінці варіння разом з подрібненою зеленню (кріп, петрушка, базилік), солю.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Заморська окрошка. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago