Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Запечена цвітна капуста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– 2 зубчики часнику
– 1 ст. суміші перців
– 1 ч. л. куркуми
– 1 ч. л. коріандру
– 120 г низькобілкового знежиреного сиру
– 80 мл води
– 1 ч. л. солі
– 800 г цвітної капусти
Крок 1
Часник пропустити через прес. Додати прянощі, сіль, сир, воду, перемішати.
Крок 2
Качан цвітної капусти помістити основою вгору в миску, намазати маринадом і залишити на ніч у холодильник.
Крок 3
Розігріти духовку до 180 градусів. Покласти цвітну капусту основою вниз у пакет для запікання та залити маринадом, що залишився. Поставити лист у розігріту духовку і випікати 35 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…