«Діаменю» рецепт “Запечена груша” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
52 ккал
– 1 груша
– 20 г сиру
– 10 свіжих або заморожених ягід малини
Крок 1
Грушу мою, зрізаю верхівку та низ для стійкості, вибираю чайною ложкою серцевину. Сир нарізаю дрібними шматочками, викладаю з малиною в грушу, трохи ущільнюючи
Крок 2
Закриваю начинку шматочком сиру і накриваю кришкою верхівкою. Грушу ставлю у форму, змащену олією. Запікаю в духовці при 200 град. близько 20 хв.
Крок 3
Дістаю з духовки, знімаю кришечку, прикрашаю ягодами
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…