«Діаменю» рецепт “Запечена груша” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,2 ХО
52 ккал

Інгредієнти

– 1 груша
– 20 г сиру
– 10 свіжих або заморожених ягід малини

Покрокове приготування запеченої груші

Крок 1

Грушу мою, зрізаю верхівку та низ для стійкості, вибираю чайною ложкою серцевину. Сир нарізаю дрібними шматочками, викладаю з малиною в грушу, трохи ущільнюючи

Крок 2

Закриваю начинку шматочком сиру і накриваю кришкою верхівкою. Грушу ставлю у форму, змащену олією. Запікаю в духовці при 200 град. близько 20 хв.

Крок 3

Дістаю з духовки, знімаю кришечку, прикрашаю ягодами

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Запечена груша. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago