Рецепт “Запечена картопля” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Картопля 1,5 кг
– Аджика 1 чайна ложка
– Сванська сіль 1 чайна ложка
– Цибуля 1 маленька
– Часник 4 зубчики
– Рослинна олія
– Сіль
Крок 1
Ставимо воду на вогонь і підсолюємо. Нарізаємо картоплю великими часточками та відправляємо у киплячу воду. Варимо 5 хвилин.
Крок 2
Готуємо заправку для картоплі. Наливаємо олію в сковороду. Нарізаємо часник, цибулю півкільцями та відправляємо у сковороду. Перемішуємо та смажимо.
Крок 3
Олію після цибулі переціджуємо через сито. Додаємо аджику, сванську сіль та добре перемішуємо. Виливаємо в картоплю та перемішуємо.
Крок 4
Викладаємо картоплю на пергамент і відправляємо до готовності. Якщо є включаємо гриль.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…