«Діаменю» рецепт “Запечена риба з лимоном та зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
101 ккал
❯ 4 шматки філе лосося (можна використовувати будь-яку рибу)
❯ 1 лимон
❯ 2 ст.л. оливкової олії
❯ 2 зубчики часнику
❯ свіжа зелень (кріп, петрушка)
❯ сіль та перець – на смак
Крок 1
Розігріваю духовку до 200 град. Деко або форму для запікання змащу маслом, викладаю шматки лосося на деко, посипаю сіллю та перцем
Крок 2
Нарізаю лимон кружальцями та викладаю на рибу. Змішую оливкову олію, часник та нарізану зелень. Поливаю філе одержаною сумішшю.
Крок 3
Запікаю у духовці 15-20 хвилин. Подаю гарячим, прикрасивши свіжою зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…