«Діаменю» рецепт “Запечена скумбрія” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
239 ккал

Інгредієнти

– 2 скумбрії
– 2 цибулини
– 1 морква
– 1 лимон
– 3 ст. лимонного соку
– сіль
– прянощі – на смак

Покрокове приготування запеченої скумбрії

Крок 1

Рибу потрошу, мою, натираю сіллю та прянощами. Цибулю нарізаю півкільцями, моркву натираю на середній тертці. Овочі змішую, фарширую рибу.

Крок 2

Лимон нарізаю скибочками, вставляю у надрізи на спинці риби. Змащую скумбрію лимонним соком, кладу в рукав для запікання, зав’язую.

Крок 3

Сковороду вистилаю фольгою, викладаю рукав із рибою. Запікаю в духовці за температури 180 градусів протягом 35 хвилин.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Запечена скумбрія. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago