Рецепт “Запечена свинина з фісташками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ 30 ХВИЛИН
На 8 порцій:
❯ 2 кг свинини одним шматком
❯ 2 стручки солодкого перцю різного кольору
❯ 100 г фісташок
❯ 50 г вершкового масла
❯ 1 ст. л. соєвого соусу
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 80 мл білого сухого вина
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Стручки перцю вимити та обсушити, видалити плодоніжки, м’якуш нарізати кубиками. М’ясо натерти сіллю та перцем, зробити на ньому глибокі надрізи та заповнити їх фісташками та половиною солодкого перцю.
Крок 2
Духовку нагріти до 200 °. Рослинну олію перемішати з вином та соєвим соусом і у формі полити м’ясо. Викласти до м’яса перець, що залишився, накрити форму кришкою та запікати 1 ч. Температуру духовки зменшити до 180°, кришку зняти та готувати м’ясо ще 30 хв.
Крок 3
Для соусу перець вибрати з форми та подрібнити в пюре, додавши вершкове масло. Соус посолити та поперчити до смаку. М’ясо подати охолодженим із соусом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…