Рецепт “Запечена свинина” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 3 години
У 1 порції: 365 ккал, 23 г білків,
18 г жирів, 11 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 кг свинячого стегенця
❯ 1 ст. л. сушеного чебрецю
❯ 3 цибулини
❯ 4 зубчики часнику
❯ 250 мл сухого вина
❯ по 2 ст. л. рослинної та вершкового масла
❯ 1,5 ст. л. цукру
❯ сік 1/2 лимона
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 4 груші
Крок 1
М’ясо посолити, присипати чебрецем, залити вином і 8 год маринувати у холоді.
Крок 2
Маринад зібрати, м’ясо обсушити та обсмажити на олії з усіх боків. Нагріти духовку до 180 °. Часник очистити, 1 цибулину розрізати на чотири частини та викласти у форму до м’яса. Запікати 30 хв. Влити маринад та запікати 1,5 год
Крок 3
Для гарніру цибулю, що залишилася, нарізати, груші очистити та тушкувати в каструлі на вершковому маслі 10 хв, додавши сіль, цукор, сік лимона та перець. Готове м’ясо накрити фольгою на 15 хв. Подати з гарніром, нарізавши скибочками.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…