«Діаменю» рецепт “Запечене курча” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
172 ккал

Інгредієнти

– 1 кг курча
– 100 мл томатної пасти
– 30 мл червоного винного оцту
– 1 ст. готової гірчиці
– 2 зубчики часнику
– будь-який гострий соус
– сіль
– мелений чорний перець
– розмарин – на смак

Покрокове приготування курча

Крок 1

Часник подрібнюю та змішую з томатною пастою, гірчицею, оцтом, гострим соусом, сіллю та перцем.

Крок 2

Змащу маринадом курку, посипаю розмарином і кладу в холодильник мінімум на годину, щоб вона замаринувалась.

Крок 3

Запікаю тушку в розігрітій до 200 град. духовці півтори години. Кілька разів під час приготування поливаю курку соком, що виділяється.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечене курча. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago