«Діаменю» рецепт “Запечене курча” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
172 ккал
– 1 кг курча
– 100 мл томатної пасти
– 30 мл червоного винного оцту
– 1 ст. готової гірчиці
– 2 зубчики часнику
– будь-який гострий соус
– сіль
– мелений чорний перець
– розмарин – на смак
Крок 1
Часник подрібнюю та змішую з томатною пастою, гірчицею, оцтом, гострим соусом, сіллю та перцем.
Крок 2
Змащу маринадом курку, посипаю розмарином і кладу в холодильник мінімум на годину, щоб вона замаринувалась.
Крок 3
Запікаю тушку в розігрітій до 200 град. духовці півтори години. Кілька разів під час приготування поливаю курку соком, що виділяється.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…