Перейти до вмісту
Головна » Запечене м’ясо зі стручковою квасолею

Запечене м’ясо зі стручковою квасолею

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Запечене м’ясо зі стручковою квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    202 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 600 г філе свинини
    ❯ 350 г замороженої стручкової квасолі
    ❯ 200 мл. вершків
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ 30 г каперсів
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ оливкової олії

    Покрокове приготування запеченого м’яса

    Крок 1

    М’ясо солю, перчу і змащу оливковою олією. Запікаю в духовці за 180 град. близько години, перевертаючи. Готову свинину перекладаю на тарілку, щільно закриваю фольгою, залишаю на 1 хвилину. Квасолю варю 20 хвилин.

    Крок 2

    Нагріваю вершки. Часник подрібнюю, бланширую, додаю до вершків, солю, перчу, доводжу до кипіння, варю на середньому вогні 5 хвилин.

    Крок 3

    Потім подрібнюю часник за допомогою блендера. Додаю в соус квасолю та каперси, тушку 2 хвилини. Подаю соус до м’яса.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечене м’ясо зі стручковою квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *