«Діаменю» рецепт “Запечене м’ясо зі стручковою квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
202 ккал
Інгредієнти
❯ 600 г філе свинини
❯ 350 г замороженої стручкової квасолі
❯ 200 мл. вершків
❯ 4 зубчики часнику
❯ 30 г каперсів
❯ сіль
❯ перець
❯ оливкової олії
Покрокове приготування запеченого м’яса
Крок 1
М’ясо солю, перчу і змащу оливковою олією. Запікаю в духовці за 180 град. близько години, перевертаючи. Готову свинину перекладаю на тарілку, щільно закриваю фольгою, залишаю на 1 хвилину. Квасолю варю 20 хвилин.
Крок 2
Нагріваю вершки. Часник подрібнюю, бланширую, додаю до вершків, солю, перчу, доводжу до кипіння, варю на середньому вогні 5 хвилин.
Крок 3
Потім подрібнюю часник за допомогою блендера. Додаю в соус квасолю та каперси, тушку 2 хвилини. Подаю соус до м’яса.