Калорійність

Запечене м’ясо зі стручковою квасолею

«Діаменю» рецепт “Запечене м’ясо зі стручковою квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,7 ХО
202 ккал

Інгредієнти

❯ 600 г філе свинини
❯ 350 г замороженої стручкової квасолі
❯ 200 мл. вершків
❯ 4 зубчики часнику
❯ 30 г каперсів
❯ сіль
❯ перець
❯ оливкової олії

Покрокове приготування запеченого м’яса

Крок 1

М’ясо солю, перчу і змащу оливковою олією. Запікаю в духовці за 180 град. близько години, перевертаючи. Готову свинину перекладаю на тарілку, щільно закриваю фольгою, залишаю на 1 хвилину. Квасолю варю 20 хвилин.

Крок 2

Нагріваю вершки. Часник подрібнюю, бланширую, додаю до вершків, солю, перчу, доводжу до кипіння, варю на середньому вогні 5 хвилин.

Крок 3

Потім подрібнюю часник за допомогою блендера. Додаю в соус квасолю та каперси, тушку 2 хвилини. Подаю соус до м’яса.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечене м’ясо зі стручковою квасолею. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago