«Діаменю» рецепт “Запечені баклажани з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
120 ккал
– 2 невеликі баклажани
– 200 г плавленого сиру
– 1 томат
– сіль на смак
– 1 ст. оливкової олії
Крок 1
Баклажани мою і нарізаю кружальцями завтовшки близько 2-х см. Томат мою і нарізаю тонкими кружальцями. Форму для випікання застеляю папером і змащую оливковою олією.
Крок 2
Викладаю кружечки баклажанів, солю. А зверху викладаю кружечки томатів і також солю. Запікаю в духовці близько 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 3
Дістаю, посипаю натертим на крупній тертці сиром і відправляю в духовку ще на 5 хвилин. При подачі посипаю подрібненою зеленню до смаку.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…