Рецепт “Запечені груші у винному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 2 великі груші
❯ 400 мл білого вина
❯ 60 г волоських горіхів
❯ 60 г цукру
❯ 1 паличка кориці
❯ 50 г вершкового масла

Покроковий процес приготування запечених груш

Крок 1

Духовку нагріти до 180 °. Груші вимити, розрізати кожну навпіл, серцевину видалити.

Крок 2

У сотейнику або формі розтопити 25 г олії та злегка обсмажити груші з боку м’якоті. Груші перевернути, запікати
15-20 хв і перекласти в іншу посуд.

Крок 3

Форму з жиром з-під груш нагріти, всипати цукор і нагрівати, доки він не почне карамелізуватись. Перемішуючи, влити вино, покласти корицю та уварити рідину до консистенції сиропу. Корицю видалити.

Крок 4

Додати в соус, що залишилося олію і готувати 5 хв, збиваючи віночком. Додати горіхи, викласти у форму груші та прогріти їх, поливаючи соусом.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечені груші у винному соусі. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago